MILJENIK "GROBARA" NAPUSTIO PARTIZAN: Defanzivac se oprostio emotivnom porukom (FOTO)

Novosti online

13. 06. 2022. u 22:25

ISKUSNI defanzivac neće više nositi dres Partizana, od kluba se Bojan Ostojić oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama.

МИЉЕНИК ГРОБАРА НАПУСТИО ПАРТИЗАН: Дефанзивац се опростио емотивном поруком (ФОТО)

FOTO: FK Partizan

Pouzdani štoper će nakon šest godina u crno-belom dresu napustiti klub, njemu je istekao ugovor, a od tima se oprostio emotivnom porukom koja će dirnuti srce svakog "grobara"

- Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću.

Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj "Tango smrti".

Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj... I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše.

Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu... Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude... Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan - napisao je Ostojić u oproštajnoj poruci od Partizana.

BONUS VIDEO: Stanojević pobesneo zbog nedosuđenog penala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)