FULAM GAZI I BEZ MITRA: Srbin nije tim

Novosti online

23. 01. 2022. u 17:36

NEMA Aleksandra Mitrovića u timu Fulama, ali nema ni problema za "kotidžere". Klub iz Londona je smanjio rafalnu paljbu posle 19 golova u prethodne tri utakmice, ipak i tri postignuta gola na gostovanju Stouku bila su dovoljna za pobedu i beg na osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Bornmut - 2:3 (1:2).

ФУЛАМ ГАЗИ И БЕЗ МИТРА: Србин није тим

FOTO: P.S.

Strateg Fulama nije mogao da računa na Aleksandra Mitrovića i Vilsona, zbog kako se spekulisalo na društvenim mrežama, zaraženosti koronom. I tako desetkovani "kotidžeri" su uspeli da dođu do treće uzastopne pobede. Već na isteku dva minuta igre na semaforu je stajalo 1:1, da bi do poluvremena Karvaljo doneo prednost gostima. Bejker se u 58. minutu pobrinuo za izjednačenje Stouka, da bi Kordova Rid u 72. postigao pobedonosni gol.

Drugi Srbin u Čempionšipu Veljko Paunović nastavio je da posrće sa Redingom, pa mu se posle poraza na domaćem terenu od Hadersfilda (3:4) drma klupa. Četvrti vezani neuspeh ostavio je Reding na poziciji iznad zone ispadanja s tim što Paunovićev tim sada ima tri boda više od Piterboroa i dve utakmice manje.

U elitnom rangu Engleske je najviše uzbuđenja bilo na "Old Trafordu". Mančester junajted je pružio još jednu bledu partiju protiv Vest Hema, ali se spasilac u liku Markusa Rašforda pojavio u trećem, poslednjem minutu nadoknade vremena. Kada se činilo da se Rangnikov tim vraća u mod loših rezultata Ronaldo je proigrao Kavanija, ovaj zavrnuo loptu na peterac gde je potpuno sam ostao Rašford i pogodio za kapitalni minimalac. "Đavoli" su ovom pobedom preskočili "čekićare" i izbili na četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona.

NEMA sreće u plavom delu Liverpula i posle smene Rafe Beniteza. Everton je pretrpeo i treći uzastopni poraz u Premijer ligi, a juče im je meru uzela Aston vila. Ekipa Stivena Džerarda, kojem je ovo verovatno jedna od najslađih pobeda u ligi je slavila golom Buendije u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena. Posle toga je došlo do incidenta, Buendiju je neko iz publike pogodio plastičnom flašicom u glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)