SIJA OD SREĆE: Nadica Ademov čeka drugu bebu, u trudnoći sprema novi album (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

29. 04. 2024. u 17:15 >> 17:40

PET meseci nakon što je na svet donela princezu Melinu, folk zvezda Nadica Ademov sija od sreće, jer ne samo što se ostvarila kao majka, vratila na muzičku scenu pesmom "Kukavice", već je saznala i da je druga beba na putu.

СИЈА ОД СРЕЋЕ: Надица Адемов чека другу бебу, у трудноћи спрема нови албум (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ovu prelepu vest mlada zvezda podelila je na druženju sa novinarima koje je organizovala u kultnoj MTS dvorani u klubu "Lisabon".

Foto: Novosti

- Okupila sam danas ljude iz medija jer želim da vam se zahvalim na podršci koju ste mi pružili tokom najlepšeg odsustva. Planirala sam da danas sa vama pričam i o nekim poslovnim planovima, ali oni su sada u senci druge prelepe vesti a to je da ćemo na jesen dobiti još jednu bebu- rekla je Nadica dok je pored nje stajao njen životni partner Damir. 

Foto: Goran Jovanović

Budući roditelji primali su čestitke svih prisutnih ne skrivajući oduševljenje, ali da ovo ne znači da će svi planovi kada je karijera u pitanju čekati potrvrdila je mlada zvezda.

 

- Pauza je planirana samo u periodu kada se porođaj približi, i neposredno nakon toga. Ja već imam zakazane nastupe do kraja leta, a period trudnoće ću iskoristiti i da snimim pesme za svoj novi album koji se već priprema - rekla je Nadica koja je toga dana dobila i specijalnu zlatnu plaketu od direktora Grand produkcije Gorana Šljivića za uspešnu saradnju dugu deceniju, a događaju su prisustvovali i predsednik Saveza estradno muzičkih umetnika Srbije Dragiša Golubović, i predsednik upravnog odbora Prava interpretatora Živorad Ajdačić, i direktor Sokoja Dejan Manojlović.

 

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!