PRVA IZJAVA DRAGANE MIRKOVIĆ NAKON SAOPŠTENJA DA SE RAZVODI OD TONIJA BIJELIĆA: "Ovo mi je sad jako teško razdoblje..."

Novosti onlajn

27. 03. 2024. u 14:16

DRAGANA Mirković progovorila je o razvodu od Tonija Bijelića, manje od 24 sata od trenutka kada je javnost zvanično obavestila da već dugo nisu zajedno.

ПРВА ИЗЈАВА ДРАГАНЕ МИРКОВИЋ НАКОН САОПШТЕЊА ДА СЕ РАЗВОДИ ОД ТОНИЈА БИЈЕЛИЋА: Ово ми је сад јако тешко раздобље...

Foto: ATA images

Ona je u dvorcu kod Beča ugostila ekipu hrvatskog medija 24sata.hr, a na pitanje o rastanku od Tonija je zaplakala.

- Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i devedesete. Imam jako teško razdoblje, no kad mi je najteže, tad sam i najjača - rekla je Dragana i obrisala suze.

Kako se čulo još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji izvora, uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom, piše Telegraf. 

- Oni žive u dva mesta... Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - rekao je izvor.

Podsetimo, Dragana je sledećim saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka:

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju."

BONUS VIDEO:

MOJ BEOGRADE: Sale Tropico bend najavili mnoga iznenađenja, a frontmen progovorio o svemu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu