LJUBAV ME NE ZANIMA: Andreana Čekić otkrila šta je poželela kumu u 2024. godini

Novosti onlajn

04. 01. 2024. u 23:55

ANDREANA ČEKIĆ je pred svoj novogodišnji nastup otkrila koje su njene želje.

ЉУБАВ МЕ НЕ ЗАНИМА:  Андреана Чекић открила шта је пожелела куму у 2024. години

Foto: Privatna arhiva

Adreana je napravila pravu pometnju za doček Nove godine.

U srpskoj prestonici u jednom od restorana fenomenalnu žurku sinoć je napravio trio fantastiko. Džejla Ramović, Darko Lazić i Andreana Čekić tik pred ponoć izašli su zajedno na binu, poželeli dobar provod gostima i zapevali veliki hit "Lopov" i publiku bacili u trans.

Republika Srpska

Lazić nije bio raspoložen za izjave, dok je Andreana kratko poručila da će i u ovoj godini voditi računa samo o karijeri i da je ljibav ne zanima. Zeli da njen kum postane otac jer su on i Kaća predivan par.

Adriana je priznala da je ljubav ne zanima.

(ALO)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" U "JUTRU" MOJA PRODUŽENA RUKA | Novogodišnji "Novosti" intervju | Bojana Ristivojević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)