ZAHTEVAN JE: Zorica Brunclik prolila more suza zbog Kemiša, priznala zbog čega nije mogla da se kontroliše

Novosti onlajn

28. 10. 2023. u 19:50

IAKO deluje kao žena koja ne može lako da se uzdrma, Zorica Brunclik prolila more suza zbog Kemiša koji joj nije popuštao kada je njena karijera u pitanju.

ЗАХТЕВАН ЈЕ: Зорица Брунцлик пролила море суза због Кемиша, признала због чега није могла да се контролише

Foto Promo

Ipak, najponosnija je na nekoliko decenija dug brak i ljubav sa muzičarem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, od koga se ne razdvaja nikad, što mnogima deluje kao preterivanje.

Foto: Printskrin TV Pink

– Moja pokojna majka je govorila da smo Kemiš i ja kao šipka i bubanj. Ne znam šta to znači ali znam da predstavlja nešto nerazdvojno– kroz osmeh je rekla Zorica.

Za Kemiša je oduvek imala reči hvale, ne samo kao supružnika i oca njenog deteta već i kao velikog profesionalca u svom poslu.

– Kemiš je jedan od najvećih umetnika na ovom prostorima, kao harmonikaš, kao instrumentalista. Niko nema tu virtuoznost, takvu dušu i takvu inspirativnost, dobrih pevača kao ja ima desetak i petnaest a on je samo jedan– govori Brunclik.

Foto: Printskrin TV Pink

Ali, kao i svakom odnosu i u njihovom nije uvek sve tako idealno, a naročito kada se zajedno nađu u studiju i rade na novim projektima.

– Zahtevan je mnogo, nema razlike da li sam ja njegova žena ili je neko drugi od pevača. Svaki album, svaku ploču, svaku pesmu sam otplakala svaki put zbog njega. Na kraju ga ipak poslušam– ispričala je pevačica svojevremeno.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024