NE ZNAM ŠTA RADIM OVDE, ODOH U PEVAČICE: Otkriveno čime se Barbara Bobak bavila pre pevanja

Novosti onlajn

07. 09. 2023. u 23:45

BARBARA Bobak stekla je veliku popularnost poslednjih godina kada se proslavila pevajući obrade poznatih hitova, ali i nakon veze sa Darkom Lazićem , nakon čega je nastavila da gradi uspešnu pevačku karijeru.

НЕ ЗНАМ ШТА РАДИМ ОВДЕ, ОДОХ У ПЕВАЧИЦЕ: Откривено чиме се Барбара Бобак бавила пре певања

Foto: N. Skenderija

Za kratko vreme postala je jedna od najtraženijih pevačica koja puni klubove širom regiona i za koje se uvek traži mesto više, međutim malo ko zna čime se bavi pre nego što je postala poznata.

Foto: N. Skenderija

– Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku – ispričala je Barbara nedavno za domaće medije.

Iako je oduvek volela da peva, nikada nije planirala profesionalnu karijeru koja joj se dogodila sasvim slučajno.

Foto: N. Skenderija

– Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje - počela je priču Bobakova koja je zatim odlučila da promeni svoj životni put.

– Radili smo neku algebru koja mi je išla katastrofa i samo sam rekla: „Ne znam šta ja radim ovde, odoh da se oprobam kao pevačica, pa kako mi krene!“. Brzo sam počela da radim svadbe i kulturica-svirke. Pročulo se za mene, da li zbog harizme, da li zbog pevanja, ali svakom se dopalo nešto drugo – ispričala je Barbara .

Foto: N. Skenderija

Sa dolaskom slave, stigao je i veći priliv novca sa kojim, pevačica priznaje ne ume da upravlja.

– Ja ne znam da štedim, ja ne znam sa parama sekunde jedne, sve što imam ja ću da potrošim. Potrošiću na gluposti, na hranu, na putovanja. Naravno, ulažem i u posao, ali taj višak novca ne znam da sačuvam – iskrena je Bobakova koja je našla način kako da spreči prekomernu potrošnju.

– Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašikicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radima na tome – iskrena je za Barbara.

(Grand)

BONUS VIDEO:

DONEO SAM SO I MEDITERAN: Petar Grašo prvi put u Leskovcu i priznao ko je njegova verna publika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)