NE SLUŠAM GOCINE PESME JER NEĆU DA JE VREĐAM: Zahar progovorio o odnosu sa bivšom ženom, a evo šta joj je rekao kad je tražila pesmu

Novosti onlajn

27. 07. 2023. u 22:50

NjEGOVE hitove zasigurno znate, ali niste sigurni ko ih je komponovao.

НЕ СЛУШАМ ГОЦИНЕ ПЕСМЕ ЈЕР НЕЋУ ДА ЈЕ ВРЕЂАМ: Захар проговорио о односу са бившом женом, а ево шта јој је рекао кад је тражила песму

Foto: Đ. Gol/V. Danilov/Jutjub printskrin

On je legenda narodne muzike, stvorio je mnoge zvezde, ali nisu mu sve zvezde ostale verne. Kako danas gleda na narodnu muziku, da li razume mlade izvođače i nove trendove, govorio je autor mnogobrojnih hitova, a posebno ističemo numeru "Vidovdan", Milutin Popović Zahar.

Foto: D. Milovanović/d.gol

Kaže da je sa bivšom suprugom, pevačicom Gordanom Gocom Lazarević u korektnim odnosima.

Foto: Jutjub printskrin/Kurir

- U normalnim smo odnosima. Dođe ona kad joj treba nešto, čak i neku pesmicu traži, ali ja joj kažem znaš šta: To je isto mao da buteljku vinu staru nekoliko godina treba da otvorim. Mora da je ubuđala do sad, molim te nemoj.

Na pitanje da li sluša njene nove pesme i da li bi nešto ponovo sa njom radi odgovorio je:

- Ma ne, ne slušam njene pesme jer neću da je vređam. Ne bih ništa sa njom ponovo radio zato što se ne vraćam na mesto zločina.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU ME VODI ISKRENOST | Sa zvezdama na ti | Br. 20 | Rada Manojlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)