BILO JE TEŠKO: Snežana Đurišić otkrila ko joj je bio najveća podrška u najtežim trenucima u karijere

Novosti onlajn

15. 07. 2023. u 22:45

MALI je broj onih koji se mogu pohvaliti dugom i uspešnom karijerom kao Snežana Đurišić, a svoje iskustvo i iskrene savete rado deli sa pevačima koji tek započinju svoje karijere.

БИЛО ЈЕ ТЕШКО: Снежана Ђуришић открила ко јој је био највећа подршка у најтежим тренуцима у каријере

Foto: Novosti

Kao i svaki posao, i ovaj ima svoje prednosti i mane, ali zahteva i određena odricanja, o čemu je govorila.

Foto: Novosti

– Teško je, ali ako imate podršku porodice bude lakše očuvati sve. Ovaj posao zahteva puno odusustva od kuće, ali porodica je ključna podrška za sve u životu– objasnila je Sneža.

S obzirom na stabilno finansijsko stanje i lep život koji je podarila svojoj deci kojoj je sve pružila, priznaje da bi sada možda drugačije postupila sa njima.

– Nisam puno kočila. Da mogu ponovo malo više bih kočila lepo im je dati sve ,ali treba znati pravi trenutak jer ako nije pravi trenutak može da bude kontraproduktivno– poručila je ona.

Foto: Novosti

Pevačica je otvorila dušu i o bolnom periodu nakon gubitka supruga kada je bila u teškom psihičkom stanju.

– Prvo moraš da primetiš, da znaš da si depresivan, a ako ti ne primetiš postoje ukućani koji će ti na to ukazati, ali sama činjenica da sam ja želela da budem sama je meni govorila da ja imam problem. Onda pustiš vremenom da se to reši, ali to ne ide samo, mora da postoji dodatna volja. Išla sam na razne razgovore i sa psiholozima i sa duhovnicima i sa prijateljima…Zahvaljujući volji, i Bogu pre svega i svim pomagalima uspela sam da izađem iz toga. Ja sam razmišljala sada ću da se posvetim sebi i ako mi se dogodi neko ko će meni da se dopadne hvala ti Bože i hvala ti što si tu– objasnila je Sneža.

(Grand)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA: Jelena Bašić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!