NAJVEĆI HIT GOGE SEKULIĆ NAMENJEN JE NJENOJ KOLEGINICI: Sa tom pesmom se proslavila, a evo koja pevačica nije želela da je snimi

Novosti onlajn

14. 06. 2023. u 17:25

GOGA Sekulić prisutna je na sceni više od dve decenije, a njene stare pesme i danas broje neverovatnu potražnju i preglede na muzičkim platformama.

НАЈВЕЋИ ХИТ ГОГЕ СЕКУЛИЋ НАМЕЊЕН ЈЕ ЊЕНОЈ КОЛЕГИНИЦИ: Са том песмом се прославила, а ево која певачица није желела да је сними

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

Numere "Seksi biznismen" i "Gaćice" su među njenim najtraženijim i najuspešnijim pesmama, a malo ko zna da druga zapravo i nije bila namenjena njoj.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

Pokojna hitmejkerka Marina Tucaković napisala je "Gaćice" i ponudila je pevačici Jeleni Lalović, poznatijoj kao Jellena.

- Ne bih snimila tu pesmu, naravno. Marina je dala tu pesmu pravoj osobi, Goga to prosto zna da iznese - rekla je Jelena i nastavila:

- Prosto ima taj stav i to može, a meni je Marina dala pesmu 'Postepeno' koju mi i danas traže - iskreno je odgovorila pevačica.

(Mondo.rs)

BONUS VIDEO:

UVEK SAM ISKRENA, NE UMEM DA SE PRETVARAM | Sa zvezdama na ti | Br. 14 | Milena Ćeranić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove