ĆEMO PRIZNAO: Uopšte mi nije bilo lako

Novosti onlajn

02. 06. 2023. u 16:40

Posle tri godine diskografske pauze, Ćemo je objavio novu pesmu “Svet je pod mojim nogama”.

ЋЕМО ПРИЗНАО: Уопште ми није било лако

Foto: Privatna arhiva

Sa saradnicima dugo je radio na ovoj numeri u koju polaže velike nade, a koju će već od predstojećeg vikenda uživo na nastupima predstaviti publici.

Foto: Privatna arhiva

- Veoma sam srećan i ponosan što posle tri godina mogu da izađem u javnost sa novom pesmom ”Svet je pod mojim nogama” i da mogu da pokažem na čemu sam sa mojim dragim timom radio toliko dugo - kaže pevač i nastavlja:

Foto: Privatna arhiva

- U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako snimiti i pronaći nešto novo, ali mislim da sam u tome uspeo- kaže Ćemo.

BONUS VIDEO:

OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena