AL PAĆINO ĆE POSTATI OTAC PO ČETVRTI PUT: Glumac će u 83. godini dobiti dete

Tanjug

31. 05. 2023. u 14:35

AMERIČKI glumac Al Paćino postaće u 83. godini četvrti put otac, potvrdili su njegovi predstavnici.

АЛ ПАЋИНО ЋЕ ПОСТАТИ ОТАЦ ПО ЧЕТВРТИ ПУТ: Глумац ће у 83. години добити дете

EPA

Paćinova 29-godišnja devojka Nur Alfala je u osmom mesecu trudnoće, piše šoubiznis veb-sajt TMZ.

Oskarom nagrađena zvezda filmova Kum, Lice s ožiljkom, Serpiko i Miris žene, prvi put je povezan sa Alfalom prošle godine. Prema izveštajima američkih medija, Paćino i Alfala su zajedno od pandemije kovida 19.

Alfala radi u filmskoj industriji i producirala je filmove kao što su Bili Najt, Mala smrt i Brosa Nostra. Navodno potiče iz bogate kuvajtsko-američke porodice, a ranije se zabavljala sa Mikom Džegerom (79) i Nikolasom Bergrenom, milijarderom u šezdesetim godinama.

- Ona uglavnom izlazi sa veoma bogatim starijim muškarcima... Sa Alom je već neko vreme i oni se odlično slažu - rekao je izvor za američku stranicu Pejdž Siks, i dodao:

- Čini se da razlika u godinama ne predstavlja problem, iako je stariji od njenog oca. Ona voli da se kreće među bogatim džet-setom i dolazi iz bogate porodice.

Paćino već ima troje dece - odraslu ćerku sa Janom Tarant i 22-godišnje blizance sa glumicom Beverli D'Anđelo.

Vest da će Paćino postati otac u osamdesetim godinama usledila je pošto je njegov prijatelj i kolega iz filma Kum II, 79-godišnji Robert de Niro, nedavno objavio da je sedmi put postao otac.

- To je uvek dobro i misteriozno i ne znaš šta će se dođavola desiti - izjavio je De Niro na premijeri filma u Los Anđelesu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)