BANJALUČANIN SAŠA KISIN PRETUČEN NA SMRT: Policija uhapsila tri osobe zbog ubistva

S. MIŠLjENOVIĆ

15. 05. 2024. u 05:00

BANjALUČANIN Saša Kisin (49), preminuo je od povreda zadobijenih preksinoć u napuštenoj kući u banjalučkoj Ulici Jovana Dučića, a za ubistvo su uhapšene tri osobe. Policija je privela D. J. (48) iz Čelinca, devojku S. V. (20) iz Laktaša i D. K. (46) iz Laktaša, zbog sumnje da su počinili teško ubistvo. Nakon krimininalističke obrade osumnjičeni će biti sprovedeni na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

БАЊАЛУЧАНИН САША КИСИН ПРЕТУЧЕН НА СМРТ: Полиција ухапсила три особе због убиства

Policija RS uviđaj Banjaluka foto SMišljenović

Ubistvo se desilo u napuštenoj kući, u banjalučkom naselju Nova Varoš, gde se okupljaju beskućnici i alkoholičari. Pretpostavlja se da su osumnjičeni i žrtva tu zajedno bili i da je došlo do svađe, ali policija još istražuje motive ubistva.

Kako saznajemo, policija je osumnjičene zatekla u kući pored Kisina, koji je bio pretučen i u besvesnom stanju. Oni su odmah uhapšeni, a Kisin je prebačen na UKC RS gde je nakon par sati preminuo od zadobijenih povreda.

- U ponedeljak oko 21 čas je u napuštenoj kući u Banjaluci, u ulici Jovana Dučića, u besvesnom stanju sa povredama po telu pronađen je Saša Kisin (49) iz Banjaluke - saopšteno je iz banjalučkog Tužilaštva.

Dodaje se da je na lice mesta izašla dežurni okružni javni tužilac OJT Banjaluka, zajedno sa policajcima.

- Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mere i veštačenja na utvrđivanju okolnosti počinjenog krivičnog dela, a biće naložena i obdukcija tela u Zavodu za sudsku medicinu RS - navode iz Tužilaštva.

Vlasnik kuće nepoznat

JEDAN od meštana Ulice Jovana Dučića kazao je da je u ponedeljak, između 21 i 22 časa video da je policija došla do napuštene kuće.

- Video sam da je Hitna pomoć jednu osobu odvezla na nosilima. Ne znam šta se tačno desilo - ispričao je očevidac, dodajući da ne zna čija je kuća ni ko je u njoj boravio.

Jedan od uhapšenih je i Dragan Jelača, odranije poznat policiji zbog teških krivičnih dela među kojima su i navođenja dece na prostituciju. U pitanju je osoba sklona lutanju i alkoholu, a sumnjičen je i za tuče i krađe. On je bio je očevidac ubistva Brune Rolda, koji je takođe ubijen u napuštenoj kući u Banjaluci pa zapaljen, te je na sudu svedočio protiv optuženih. Takođe je poznat i kao akter požara u napuštenoj kući u banjalučkom naselju Dolac u kojoj je našao utočište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!