MALE OLIMPIJSKE IGRE U ODBOJCI: U Višegradu takmičenje za dečake i devojčice Sarajevsko-romanijske regije

D. M.

20. 04. 2024. u 05:00

U VIŠEGRADU se održava takmičenje u odbojci za dečake i devojčice Sarajevsko-romanijske regije u okviru Malih olimpijskih igara, na kojem učestvuje 12 ekipa, osam ženskih i četiri muške.

МАЛЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ У ОДБОЈЦИ: У Вишеграду такмичење за дечаке и девојчице Сарајевско-романијске регије

Foto: Srna

Momir Radojčić, direktor OŠ "Vuk Karadžić" koja je domaćin takmičenja, rekao je da su ugostili oko 150 takmičara.

- Obezbedili smo sve potrebne uslove kako bi se ovo takmičenje uspešno održalo - rekao je Radojčić i gostima poželeo dobrodošlicu u Višegrad.

Koordinator Malih olimpijskih igara Sarajevsko-romanijske regije ispred Ministarstva prosvete i kulture RS Slavica Govedarica rekla je da se takmičenje u ženskoj konkurenciji odigrava u gradskoj dvorani, a muško u sali OŠ "Vuk Karadžić".

Male olimpijske igre u Višegradu svečano je proglasio otvorenim savetnik načelnika opštine Marko Nikitović, koji je svim učesnicima poželeo prijatan boravak.

- Zadovoljstvo nam je što u gradu sporta, kakav je Višegrad, imamo priliku da budemo domaćini za oko 150 mladih odbojkaša i odbojkašica, te im u ime opštine Višegrad želim fer igru i dobre rezultate - rekao je Nikitović.

Pobednici takmičenja predstavljaće Sarajevsko-romanijsku regiju 10. maja na finalnom takmičenju koje će biti održano u Banjaluci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)