KONKURS ZA SPASIOCE: Gorska služba Bijeljine uputila poziv sugrađanima da im se priključe

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

26. 10. 2023. u 19:41

GORSKA služba spasavanja Bijeljine pozvala sve sugrađane koji su zainteresovani da svoje slobodno vreme posvete društvenom radu i da pomognu stanovnicima Semberije i Republike Srpske u kriznim situacijama, da se prijave na konkurs za prijem novih članova koji traje od do 5. novembra ove godine.

КОНКУРС ЗА СПАСИОЦЕ: Горска служба Бијељине упутила позив суграђанима да им се прикључе

foto v mitrić

Osim razgovora, konkurs će podrazumevati test fizičke spremnosti - trčanje, sklekovi, zgibovi, trbušnjaci, nakon čega će biti odlučeno da li kandidat zadovoljava potrebne uslove za prijem u Gorsku službu.

Iz bijeljinskog GSS-a poručuju sugrađanima, da "ukoliko vole treninge u prirodi, avanturističkog su duha, fizički spremni, ali istovremeno humani i mogu u svakom trenutku da budu na raspolaganju lokalnoj zajednici, na pravom su mestu".

Gorska služba spasavanja Bijeljine osnovana je krajem 2021. godine i do sada su njeni članovi učestvovali u nizu akcija, poput pomoći u Turskoj nakon zemljotresa, saniranju posledica razorne oluje u gradovima Srpske, ekološkim akcijama, obezbeđivanju različitih događaja, potragama za nestalim ljudima, te u mnogim humanitarnim akcijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)