UŽAS U BRČKOM: Pronađeno ugljenisano telo u vozilu, utvrđuje se uzrok požara

Novosti onlajn

23. 10. 2023. u 16:36

TELO muškarca P. M. pronađeno je danas u ugljenisanom stanju u automobilu u Brčkom. Policija utvrđuje uzrok izbijanja vatre na vozilu u kojem se nalazio muškarac.

УЖАС У БРЧКОМ: Пронађено угљенисано тело у возилу, утврђује се узрок пожара

Mariana Regoje

Naime, Policiji Brčkog danas je u 9:15 prijavljeno da gori automobil u naselju Gredice i da su na mesto događaja upućeni vatrogasci. Dvadeset minuta kasnije, primljena je još jedna prijava da je u motornom vozilu izgoreo čovek, prenose mediji.

– Odmah nakon prve prijave policijski službenici su izašli na lice mesta i izvršili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčkog i tom prilikom utvrđeno je da se radi o motornom vozilu marke “citroen” koje je u potpunosti izgorelo, te da se u istom nalazi ugljenisano telo muške osobe. Radi se najverovatnije o osobi P. M. rođenoj 1951. godine u Prijedoru nastanjenom u Brčkom – rekli su iz Policije Brčko distrikta.

Na lice mesta je izašao i dežurni mrtvozornik, a nakon obavljenog uviđaja telo preminule osobe prevezeno je u gradsku mrtvačnicu gde će biti izvršena obdukcija, dok je motorno vozilo prevezeno u depozit Policije.

Policijski službenici će nastaviti sa preduzimanjem mera i radnji iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio, pišu mediji.

(Blic)

BONUS VIDEO: VELIKI BROJ POLICAJACA NA AUTOKOMANDI: Na teren izašle i ekipe hitne pomoći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)