PRAVI SE LAKO, A I SMAŽE SE ZAČAS! Najbrži kolač sa preukusnim kremom obožavaju baš svi
KOLAČ možete odmah poslužiti ili sačekati da se ohladi - podjednako je ukusan.
21. 12. 2023. u 13:43
NEOBIČNO predjelo rajskog ukusa: Pohovane knedle od bundeve
Probajte nešto drugačije!
20. 12. 2023. u 12:00
UKUSNIJA ČAK I OD MRSNE, A PRAVI SE VEOMA LAKO: Posna kapri torta koja se ne peče - idealan dezert za Svetog Nikolu
DONOSIMO vam recept za posnu kapri tortu, koja se ne peče, brzo se sprema i jednostavno - idealna je za sutrašnju slavu, Svetog Nikolu
18. 12. 2023. u 18:00
MANASTIRKA - NAJNEOBIČNIJI DESERT SVIH VREMENA: Za Svetog Nikolu se spremite onako kako treba, po starinski, ukusno i posno (VIDEO)
NAJBOLjA posna torta za Svetog Nikolu, ovako nešto nikad niste probali - ali stvarno.
18. 12. 2023. u 14:04
KREMASTA GLAZURA SA KAFOM I MEKANE KORE : Neodoljiva Čoko-vanila torta najlepši spoj ukusa
ČOKOLADNE torte su uvek dobar izbor za svečane i praznične trpeze.
16. 12. 2023. u 15:30
KOMBINACIJA KREMASTIH FILOVA, PROSTO SE TOPI U USTIMA: Torta Beli anđeo gotova je očas posla, bez pečenja
TOPI se u ustima, najlakši recept za tortu Beli anđeo.
14. 12. 2023. u 16:33
KUVARI IZ PRESTIŽNIH RESTORANA MOŽEMO BITI SVI: Raskošan kolač sa nutelom -"Mocart" čizkejk sa pistaćima
"Mocart" čizkejk sprema se sa pistaćima i nutelom. Raskošna poslastica bogatog ukusa kao iz prestižnih restorana.
14. 12. 2023. u 07:15
KOLAČ JE PUN ORAHA, DŽEMA I MAKA, TOPI SE U USTIMA: Savršen, a niko nije ni primetio da je posni (VIDEO)
Posni kolač može biti savršeno ukusan, ako se spremi na ovaj način.
13. 12. 2023. u 14:13
ZVEZDA SVAKE PRAZNIČNE TRPEZE: Posne baklava rolnice sa orasima i grizom
UKRASITE slavsku trpezu ovim veoma ukusnim rolnicama.
12. 12. 2023. u 11:44
OMILJENI SPOJ UKUSA ZA SAVRŠENU POSLASTICU: Čokoladne orah kocke, ukus liči na kremastu tortu
Fantastične i ukusne, slične reform torti.
12. 12. 2023. u 07:26
NEODOLJIVA POSLASTICA: Kesten pire -osvežava, zasladi, a postan je na vodi
KESTEN, kralj jeseni, pravi se u raznim slanim i slatkim jelima.
11. 12. 2023. u 12:00
NEODOLJIVI UKUS, KOLAČ SA LEŠNIKOM: Kremasti čokoladni fil i lešnik daju simfoniju ukusa
SPOJ kremastog čokoladnog fila i lešnika daju neodoljiv ukus ovom kolaču.
10. 12. 2023. u 16:00
SIMFONIJA UKUSA: Obožavaćete - Posnu markizu, tortu bez pečenja i kuvanja
NIJE vam potrebna ni rerna ni šporet. Ako volite Markiza tortu, možete da je napravite i kao posnu.
10. 12. 2023. u 12:15
IDEALNE I ZA POSNU I ZA MRSNU TRPEZU: Ove čokoladne bombice spremaju se za 10 minuta
SITNI kolači za slavu su jedan od omiljenih delova trpeze, a za one koji pripremaju gozbu je posebno dragoceno to što se pripremaju vrlo brzo i jednostavno, često uz svega nekoliko sastojaka.
07. 12. 2023. u 14:00
PREUKUSNI SU I BRZO SE PRAVE: Trouglići sa krem bananicama
TROUGLIĆI su veoma ukusni, a pritom brzo se pripremaju.
06. 12. 2023. u 13:00
TAKO DOBRO IDE UZ KAFU: Rum kasato, brz i praktičan
NEŠTO me ovih dana uhvatili ovi jednostavni, jeftini i brzi kolači. Eto ih za čas na tacni za kolače i uz jednu kaficu.
03. 12. 2023. u 09:30
ČOKOLADNI KOLAČ SA VIŠANJAMA I BOROVNICAMA: Fil koji curi i slast koja budi čula (VIDEO)
KOLAČE vole svi i retko ko odbija da se zasladi.
02. 12. 2023. u 20:06
IZ BAKINE KUHINJE TOČAK KROFNE: Brzo i lako za pravljenje
NAPRAVITE ove mekane i vazdušaste krofne. Neće vam biti potrebno puno vremena ni veštine.
01. 12. 2023. u 18:00
MOGU DA STOJE U FRIŽIDERU I NEDELJU DANA: Posne lešnik bajadere
UKUS će vas oduševiti i neće se promenit ni posle nedelju dana u frižideru.
01. 12. 2023. u 14:00
NEODOLJIVI STARINSKI KOLAČ: Medeno srce bez mleka i jaja
Posna verzija je preukusna, medeno srce svi obožavaju.
01. 12. 2023. u 08:00
TOPI SE U USTIMA, A NIJE KREMPITA: Brzi vanila kolač, koji se ne peče
BRZO i lako za napraviti, ovaj preukusni kolač. Podseća na krempitu ali je jednostavniji za pravljenje, i ne peče se.
30. 11. 2023. u 17:00
LJUBITELJI KAFE, OBOŽAVAĆETE GA: Jeftin kolač sa kafom i mlekom
NE treba vam ni vreme ni novac a kolač savršen . Pravi se sa mlekom i kafom, a priprema je laka i brza. Probajte i uverite se sami.
29. 11. 2023. u 21:00
OVAKO GA PRAVE ITALIJANI, OVA 2 SASTOJKA SU KLJUČNA: Bolonjeze sos
TAJNA originalnog bolonjeze sosa je u 2 stavke. Prvo, kuva se jako dugo, minimum 3 sata. Drugo, obavezno se dodaje crno vino i mleko u njega.
29. 11. 2023. u 20:13
PO TRADICIONALNOM RECEPTU: Baklava sa orasima
PO proverenom, tradicionalnom, starinskom receptu. Baklava sa orasima, od gotovih kora, prelivena slatkim sirupom.
29. 11. 2023. u 19:00