KOLAČ SA MAKOM BEZ ŠEĆERA I BRAŠNA: Zdraviji desert koji osvaja na prvi zalogaj
04. 12. 2025. u 13:04
AKO tražite kolač koji je istovremeno sočan, mirisan, bogat ukusom, a pri tom i bez trunke rafinisanog šećera i brašna — ovaj mak kolač je pravi dragulj.
Povezane vesti
MADLENE KAO IZ PARIZA: Nežni francuski kolačići koji osvajaju na prvi zalogaj
MADLENE su simbol francuske poslastičarske tradicije i jedan od onih kolačića koji plene svojom jednostavnošću.
03. 12. 2025. u 11:11
TRUFLE SA ORASIMA I ČOKOLADOM: Mali zalogaj čistog užitka!
OVE elegantne čokoladne trufle, sa mekanim kremastim ganašem, hrskavim orasima i sjajnim čokoladnim sosom, predstavljaju savršenu gurmansku poslasticu. Lako se pripremaju, a svojim izgledom i ukusom podsećaju na ručno rađene delikatese iz vrhunskih poslastičarnica.
18. 11. 2025. u 11:00
MEDENJAK SA GRIZ KREMOM: Tradicionalni ukus koji uvek uspe
OVA torta je jedan od onih kolača koji u trenutku ispune kuću mirisom meda i čokolade. Mekane kore, nežan griz krem i bogat čokoladni preliv čine savršenu kombinaciju koja se topi u ustima.
17. 11. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike
HIT POSLASTICA: Kremasta torta za koju vam ne trebaju jaja ni mleko
OVA kremasta torta nema ni mleka ni jaja, a ukusom je bolja od većine koje ste probali. Napravite najbržu, najbogatiju tortu za tili čas!
04. 12. 2025. u 17:19
POSNI SPIRALNI ŠTAPIĆI: Recept za brzo i jednostavno posno predjelo
UKOLIKO tražite jednostavnu, brzu i neverovatno ukusnu posnu grickalicu, ove hrskave spirale sa susamom, lanom i mirisnom alevom paprikom biće pravi hit na vašoj trpezi.
04. 12. 2025. u 07:00
KREMASTO SAVRŠENSTVO: Čokoladna vanila torta sa glazurom od šljiva
MEKA i sočna kakao kora, lagani i nežni vanilin krem i taj hrskavo-sočni sloj čokolade i šljiva…
03. 12. 2025. u 19:00
POSNA ROZEN TORTA SA MALINAMA: Recept za kremastu poslasticu koju ćete obožavati!
SPOJ prhkih kora, nežnog vanila fila i živopisnog, osvežavajućeg malinskog sloja daje torti jedinstvenu aromu i neodoljivu svežinu.
03. 12. 2025. u 14:55
BRUSKETE SA BURATOM I BOSILJKOM: Zalogaj koji osvežava i osvaja!
HRSKAVI tost, sočni čeri paradajz i raskošno kremasta burata, uz mirisne listiće bosiljka — ova brusketa donosi pravi duh Mediterana, a priprema se za svega nekoliko minuta.
03. 12. 2025. u 13:30
Komentari (0)