POSNE RUSKE KAPE: Neodoljiva kombinacija kokosa i čokolade, koji se tope pri svakom zalogaju
31. 12. 2024. u 11:00
Kolači koji će ukrasiti svaku svečanu trpezu, po receptu bez mane.
Povezane vesti

POSNE BRESKVICE: Kolačići našeg detinjstva
Popularne breskvice, kolačići inspirisani vanilicama, obično se prave od testa s mlekom i jajima.
05. 04. 2025. u 14:30

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00

POSNI JAFA KOLAČ: Poslastica koju sve generacije obožavaju
Dani Velikog posta uveliko traju, a domaćice su iz dana u dan u potrazi za receptima ukusnih jela i poslastica, koja se spremaju bez mleka, jaja i drugih mrsnih sastojaka.
26. 03. 2025. u 11:30

POSNA BAJADERA: Mnogima omiljeni sitni kolač
Bajadera sa razlogom važi za kraljicu sitnih kolača, a ova posna varijanta podjednako je ukusna kao i mrsna.
14. 03. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00

SITNI KOLAČ ZA KRUPNI ZALOGAJ: Lešnik gnezda, malo desert savršenstvo
KADA bi lešnici rasli u ovakvim gnezdima, sigurni smo da bi ih sva deca "ispraznila" za tili čas.
02. 05. 2025. u 16:00

KAKO GRCI PRAVE PEKARSKI KROMPIR? Spremite ga ovako i biće ukusniji od mesa
NAČIN na koji Grci prave pekarski krompir učiniće ga još ukusnijim i primamljivijim za jelo, a odlično će se uz svako meso.
02. 05. 2025. u 11:00

POSLASTICA BEZ GLUTENA: Kolačići od kokosa i čokolade, uživanje u svakom zalogaju (VIDEO)
KOLAČI od kokosa i čokolade idealni su za sve prilike. Ono što ih dodatno čini posebnim jeste što su namirnice koje se koriste u njihovoj izradi bezglutenske, te zato svi mogu bez strepnje od reakcije da uživaju u njima.
02. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)