OVO JE NAJZDRAVIJA ČORBA NA SVETU: Ako želite da smršate jedite je 2 puta nedeljno
Kupus čorba je jednostavna za pripremu a veoma, veoma zdrava za creva.
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Sastojci:
1 kg svežeg kupusa
1 veliki luk
1/2 litra gustog soka od paradajza
2 kašike šećera
so i biber po ukusu
ulje
seckani peršun
Priprema:
U šerpi zagrejte malo ulja pa na njemu prodinstajte sitno iseckani luk. Kupus isecite na trakice, posolite ga, dobro promešajte i pustite da odstoji pet minuta. Na luk dodajte kupus i dinstajte dok povrće ne omekša. Za to će vam biti potrebno 10-15 minuta. U to sipajte gusti paradajz sok ili paradajz pelat, šećer, so i biber. Dobro promešajte i kuvajte još oko 15 minuta. Pospite iseckani peršunom i poslužite toplo.
(Stil)
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)