ZA SVE SLADOKUSCE: Kremasti sočni kolač sa pudingom i voćem (FOTO/VIDEO)
HARMONIJA ukusa.
                                                                                    Foto: Jutjub printskrin/Jelajelena Petrovic
Voćni kolač sa pudingom - sastojci:
2 jaja
 
50 ml ulja
2 kašike šećera
100 ml jogurta
50 gr suvog grožđa
100 gr višanja
300 ml mleka
1 puding od slatke pavlake
1/2 praška za pecivo
Kako se pravi kolač sa pudingom i voćem:
Skuvati puding u mleku sa 1 kašikom šećera (može i više) i malo prohladiti. Umutiti jaja sa 1 kašikom šećera i dodati brašno sa praškom za pecivo.
Dodati ulje, jogurt i suvo grožđe. Sve izjednačiti. Pleh podmazati i sipati testo.
Puding sipati u kesu od zamrzivača i otvoriti na ćošku malu rupicu, pa išarati po testu praveći kocke.
U svaku kocku ubaciti voće po izboru ( u ovom slučaju višnje). Peći oko 30-40 min na 200 stepeni C.
Preporučujemo
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                    
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)