GURMANSKA SALATA OD PRAZILUKA I SLANINE: Pomera sve granice dobrog ukusa
Salata koju će svi rado jesti, čak i oni koji i nisu ljubitelji praziluka.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 100 g dimljene slanine
- zelena salata
- struk praziluka
- beli deo praziluka
Za sos:
- kašičica senfa
- kašika limunovog soka
- dve kašike jogurta
- dve kašike kisele pavlake
- kašičica soja sosa
- so, biber
Priprema:
Iseckati na rezance zelenu salatu, na kolutove praziluk i dodati isečenu na sitne komade slaninu koju ćete malo propržiti bez masnoće. Sve izmešati i preliti sosom koji ste napravili od navedenih sastojaka.
(krstarica)
Preporučujemo
 
                    
                    AZIJSKA SALATA SA NUDLAMA: Brza i neverovatno ukusna – savršena za svaki obrok
12. 03. 2025. u 11:00
 
                    
                    SALATA SA PILETINOM I ANANASOM: Spoj ukusa koji ostavlja bez teksta
06. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)