Ova salata je hranljiva i zdrava, a bonus je što se brzo i lako pravi.
Povezane vesti
POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Ukusna, sočna, niko ne može da joj odoli
Neka posna salata sa povrćem i makaronama bude vaš izbor za danas.
01. 05. 2024. u 09:00
SUSAM SALATA: Savršen dodatak baš svakom ručku
Kremaste salate većina kuća pravi za veća slavlja ili praznike, a pored ruske, mnogima je omiljena susam salata. Možete je služiti uz raznovrsno pecivo, meso, uz sve što volite jer kao dodatak ide odlično za šta god da se odlučite.
27. 04. 2024. u 13:00
NEODOLJIVA SALATA OD PIRINČA I ŠUNKE: Praznična trpeza ne može proći bez nje
Nije ništa slično onim salatama koje ste pravili.
02. 05. 2024. u 11:10
PANCANELA SALATA: Italijanska salata koja je svetski hit, a možete lako sami da je napravite
Paradajz najčešće koristimo u salati ili kao sok, a fantastičan je sastojak mnogih jela.
28. 04. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
SAVRŠEN KOLAČ SA KAJSIJAMA I ORASIMA: Jednostavna a preukusna poslastica
Voćni kolač kome ćete se vraćati.
18. 05. 2024. u 13:32
DOMAĆI RATLUK OD LEŠNIKA: Videćete da je ukusniji nego kupovni
Poslastica sa lešnikom da vam ulepša jutarnju kafu. Videćete da je ukusniji nego kupovni.
18. 05. 2024. u 11:00
SARMICE OD BLITVE: Tako sočne da se tope pri svakom zalogaju
Iskoristite sezonu zeleniša na najbolji način. Blitva je niskokalorično povrće sa visokim sadržajem magnezijuma, gvožđa, kalijuma i vitamina A, C i K, veoma je hranjiva, što je čini savršenom namirnicom ne samo za vaše zdravlje, već i za ukusan obrok.
18. 05. 2024. u 09:00
BAUNTI TART: Kolač sa kokosom pravi se za 10 minuta i jede se bez griže savesti
Da napravite ovaj kolač biće vam potreban samo blender, ne peče se i sprema se veoma brzo i lako, a koriste se zdrave namirnice, prema tome možete uživati u degustaciji bez mnogo muke i griže savesti.
18. 05. 2024. u 08:00
3 TOP SAVETA ZA POHOVANO MESO: Svi vole pohovano meso, a evo i nekoliko saveta kako da vam ispadne ukusno
Koju god vrstu mesa da izaberete, bitno je kako ćete da ga spremite, jer od toga zavisi ukus. Najbitnija od svega je marinada, a što duže stoji to je bolje.
18. 05. 2024. u 07:00
Komentari (0)