ODLIČNA i ukusna salata za dane posta.
Povezane vesti
MOŽETE DA GA NAPRAVITE I U POSNOJ VERZIJI: Najjednostavniji recept za čokoladni kolač, sigurni smo da će vam se dopasti
Ako volite da jedete kolače, čokoladni sigurno spada u vaše omiljene. Oni se uglavnom jednostavno pripremaju, a sada vam donosimo savršen recept za čokoladni kolač bez pečenja.
27. 03. 2024. u 16:18
POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Ukusna, sočna, niko ne može da joj odoli
Neka posna salata sa povrćem i makaronama bude vaš izbor za danas.
01. 05. 2024. u 09:00
MEDITERANSKA POSNA SALATA: Jednostavna, a ukusna, oduševiće vas na prvi zalogaj
Obogatite posnu trpezu sa ovom ukusnom salatom.
24. 04. 2024. u 11:00
BOLJE OD BAKLAVA: Tatlije - Stari kolač sa juga Srbije, sočna posna poslastica kojoj nećete moći da odolite
TATLIJE su starinski kolač koji se pravi u Pirotu, a svojim izgledom podseća na čuvene baklave.
06. 04. 2024. u 20:05
POSNA PITA OD ŠAMPINJONA: Pravi se lako, idealna za bilo koje doba dana
Hrskavih kora i sočnog nadeva, idealna za dane Uskršnjeg posta.
02. 04. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
RUSKE KAPE SA JAFOM: Mnogo brža varijanta od običnih ruskih kapa
Umesto kore ide keks, pa se mnogo brže prave od klasičnih, a ukus je fenomenalan.
20. 05. 2024. u 22:00
DOMAĆA PITA PUNJENA FETA SIROM I PERŠUNOM: Ovako pripremljena pita će nestati iz tepsije u tren oka
Ako pravite domaće kore za njih su vam potrebne veštine, ali to ne znači da ne treba da se upuštate u tu avanturu i da vam one neće uspeti. Predlažemo vam da napravite pitu sa feta sirom i peršunom od domaćih kora, a ona je super predlog za doručak.
20. 05. 2024. u 20:00
NAPRAVITE ZDRAV DORUČAK: Stari recept za ovsenu kašu
Ovsena kaša vam pruža svestranu osnovu koju možete dalje prilagođavati svojim ukusima.
20. 05. 2024. u 19:00
GASPAČO: Tradicionalna španska supa
Čuveni španski specijalitet, hladna supa od paradajza, osveževa kada su vrućine.
20. 05. 2024. u 18:00
RECEPT ZA GRČKI JOGURT: Uz malo truda, dobićete ga u kućnoj varijanti, a odličan je
Grčki jogurt možete dodavati raznim jelima, obogatiti ga voćem, medom ili jesti samostalno.
20. 05. 2024. u 16:00
Komentari (0)