POSNA SALATA OD BORANIJE I PASULJA: Zasitiće vas, a priprema je brza i jednostavna
ODLIČNA i ukusna salata za dane posta.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 400 g sveže boranije
- 200 g pasulja
- 1 glavica crnog luka
- čen belog luka
- list peršuna
- sirće
- ulje
- so
Priprema:
Pasulj operite i skuvajte. Očistite boraniju, operite je i obarite u vodi.
Sitno iseckajte luk i pomešajte ga sa boranijom i pasuljem, dodajte izgnječen ili sitno
seckan beli luk. Dodajte sirće, ulje i so po ukusu. Začinite sitno seckanim peršunom.
(Novosti online)
Preporučujemo
 
                    
                    PABLOVA SALATA: Najjednostavnija zdrava večera koja nema mnogo kalorija
11. 04. 2024. u 17:00
 
                    
                    SAVRŠENA ZA PRVE PROLEĆNE DANE: Salata od karfiola, zelene boranije i tikvice
09. 04. 2024. u 11:00
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)