NAJMEKŠA JAGNJETINA NA SVETU: Sočni but, uživaćete u svakom zalogaju
09. 06. 2025. u 09:00
Kupite jagnjeći but sa kosskom i pozabavite se pripremom ovog jela - uživaćete i vi i vaši najmiliji.
Povezane vesti

JAGNJETINA KOJOJ NEĆETE MOĆI DA ODOLITE: Zapečena sa kiselim mlekom
Ovo je pravi specijalitet! Ukoliko ste ljubitelj jagnjećeg mesa nemojte propustiti da probate.
06. 06. 2025. u 07:00

IDEALAN ZA LJUBITELJE LEŠNIKA: Karamel tart, kremasti dezert koji se topi u ustima
Osim što veoma atraktivno izgleda, ovaj tart je neverovatno ukusan. Deluje komplikovano za pravljenje, ali zapravo nije.
01. 05. 2025. u 15:36

SITNI KOLAČ ZA KRUPNI ZALOGAJ: Lešnik gnezda, malo desert savršenstvo
KADA bi lešnici rasli u ovakvim gnezdima, sigurni smo da bi ih sva deca "ispraznila" za tili čas.
02. 05. 2025. u 16:00

SA BEŠAMELOM I PEČURKAMA: Vegetarijanski kroketi, nećete prestati da ih jedete
Vredi malo se pomučiti oko pripreme ovih kroketa jer je ukus neverovatan, i prosto mame da ih jedete još!
25. 04. 2025. u 11:30

KO BI REKAO DA JE SA PEČURKAMA: Burger bez mesa, sočan i neodoljivog ukusa
Malo ljutkast i mnogo ukusan, ovaj burger je odlična zamena za "pravi", kada vam dosadi meso.
26. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

SAVRŠEN SLATKO-KISELKASTI SPOJ UKUSA: Kuglof sa limunom i jogurtom (VIDEO)
VEOMA lak i jednostavan recept za ljubitelje osvežavajućih kolača. Deca ga baš vole.
09. 06. 2025. u 13:00

VITAMINSKI DODATAK UZ GLAVNO JELO: Prolećna salata sa jabukama i orasima
OVA salata može da se čuva u frižideru 2 dana i postaje još bolja.
09. 06. 2025. u 11:00

SAVRŠENE ZA NEISKUSNE DOMAĆICE - Brzinske pogačice sa čvarcima (VIDEO)
RECEPT za pogačice sa čvarcima koje su gotove za sat vremena.
09. 06. 2025. u 07:00

DA UŽIVATE I DA SE RASHLADITE: Pet bezalkoholnih koktela koje ćemo obožavati ovog leta
KOJI su to najpopularniji bezalkoholni kokteli i kako da ih pripremite.
08. 06. 2025. u 13:00

SOFISTICIRANE, JEDNOSTAVNE I KREMASTE: Nikada lakše tiramisu kocke
ELEGANTAN i jednostavan, ovaj desert je idealan za sve vrste proslava, lagano se priprema.
08. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)