KO BI REKAO DA JE SA PEČURKAMA: Burger bez mesa, sočan i neodoljivog ukusa
26. 04. 2025. u 10:00
Malo ljutkast i mnogo ukusan, ovaj burger je odlična zamena za "pravi", kada vam dosadi meso.
Povezane vesti

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00

OSVEŽAVA I SLADI: Mango čizkejk, savršen izbor za ove tople dane
Lako se pravi a još lakše pojede! Ovaj sočni čizkejk pravi je izbor za tople dane.
13. 06. 2025. u 11:00

SLATKO ZADOVOLJSTVO: Banana hleb
Iako u svom imenu ima reč "hleb" nema mnogo veze sa njim, osim što ćete i ovde prilikom jela tražiti parče više!
14. 06. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

OVA ČORBA JE BLAGOG UKUSA: Letnja krem čorba sa tikvicama i crvenim sočivom
Osvežavajuća i lagana letnja krem čorba sa tikvicama i crvenim sočivom savršena je za tople dane.
02. 08. 2025. u 11:43

"PLUTAJUĆE OSTRVO": Bolje i od sladoleda – starinska poslastica
ZABORAVITE na sladoled – jedna starinska poslastica je mnogo kremastija i ukusnija, a pravi se lako!
02. 08. 2025. u 10:00

ODUŠEVIĆE VAS I MIRISOM I UKUSOM: Doručak spreman za 10 minuta
ZA samo desetak minuta na stolu će se naći neodoljive pituljice, mirisne i ukusne, koje uz jogurt ili mleko čine savršen obrok za početak novog dana.
02. 08. 2025. u 08:00

BIĆE VAM IDEALAN IZBOR: Namaz za doručak i za druge obroke (VIDEO)
OVAJ namaz je izuzetno zdrav, a pravi se od samo jedne namirnice.
02. 08. 2025. u 07:00

PEČENE BRESKVE: Pravi letnji osvježavajući desert
DO zanosnog ukusa stiže se brzo.
01. 08. 2025. u 12:59
Komentari (0)