NAJBOLJI ROŠTILJSKI UŠTIPCI: Tradicionalni recept sa juga Srbije
Pravi gurmani će uživati u ovom specijalitetu po kojem je poznat jug Srbije.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- Juneće mleveno meso 300 g
- Sitno seckano suvo meso 300 g
- Crni luk 300 g
- Kačkavalj 200 g
- Ovčiji kačkavalj 30 g
Priprema:
Sve sastojke izmešajte i dobro sjedinite. Od mase formirajte male loptice i ispecite ih na roštilju. Servirajte uz sitno seckani crni luk.
(superrecepti)
Preporučujemo
 
                    
                    FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
23. 03. 2025. u 13:00
 
                    
                    KROMPIR SA GRAŠKOM U KREMASTOM SOSU: Napravite ručak koji će cela porodica da obožava
15. 03. 2025. u 09:00
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)