BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
01. 11. 2024. u 09:00
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
Povezane vesti

SARMICE OD BLITVE: Zdrave, lake za pripremu i idealne za letnje dane (VIDEO)
Danas sa vama delimo ukusnu i laganu ideju za ručak – sarmice od blitve.
30. 06. 2025. u 09:00

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44
Najnovije iz rubrike

OVA ČORBA JE BLAGOG UKUSA: Letnja krem čorba sa tikvicama i crvenim sočivom
Osvežavajuća i lagana letnja krem čorba sa tikvicama i crvenim sočivom savršena je za tople dane.
02. 08. 2025. u 11:43

"PLUTAJUĆE OSTRVO": Bolje i od sladoleda – starinska poslastica
ZABORAVITE na sladoled – jedna starinska poslastica je mnogo kremastija i ukusnija, a pravi se lako!
02. 08. 2025. u 10:00

ODUŠEVIĆE VAS I MIRISOM I UKUSOM: Doručak spreman za 10 minuta
ZA samo desetak minuta na stolu će se naći neodoljive pituljice, mirisne i ukusne, koje uz jogurt ili mleko čine savršen obrok za početak novog dana.
02. 08. 2025. u 08:00

BIĆE VAM IDEALAN IZBOR: Namaz za doručak i za druge obroke (VIDEO)
OVAJ namaz je izuzetno zdrav, a pravi se od samo jedne namirnice.
02. 08. 2025. u 07:00

PEČENE BRESKVE: Pravi letnji osvježavajući desert
DO zanosnog ukusa stiže se brzo.
01. 08. 2025. u 12:59
Komentari (0)