OVAKO FRANCUZI SPREMAJU PILEĆE MESO: Sočan, začinjen i veoma ukusan obrok koji se sprema brzo
22. 10. 2023. u 13:00
PILETINA Marengo poreklo vuče iz Francuske.
Povezane vesti

RUČAK KOJI SE BRZO PRIPREMA: Piletina sa mladim lukom i zelenom papričicom
AKO želite da pripremite obrok sa piletinom, ovaj recept je jedan od boljih predloga.
27. 06. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

VINTIDŽ ZEBRA TORTA SA KUTIJE KOLAČIĆA: Recept star 85 godina koji morate da probate!
ZA SAMO nekoliko minuta možete napraviti osvežavajuću tortu bez pečenja, koja je popularna i danas kao što je bila i 1940-tih.
14. 09. 2025. u 13:09

HRSKAVE TIKVICE: Ukusno i super lagano jelo
Odlično predjelo ili čak prilog za ručak ili večeru.
14. 09. 2025. u 12:31

DINSTANA GOVEĐA REBRA U SOPSTVENOM SOSU: Ukus koji se topi u ustima!
NEŽNA, sočna rebra koja se tope u ustima, polako dinstana u mirisnom sosu i servirana na baršunastom pire krompiru – jelo koje oduševljava na svaki zalogaj!
13. 09. 2025. u 11:51

PEČENI PARADAJZ SA TIKVICAMA: Recept za sočnu salatu
Mirišu neverovatno, imaju još bolji ukus, a možete ih čak čuvati u teglama i uživati u letu tokom cele godine.
12. 09. 2025. u 20:00

JELO KOJE JEDU MONASI: Jednostavan manastirski recept od samo 3 sastojka - na vodi
OVO lagano jelo od paradajza i paprika dolazi iz starih manastirskih kuhinja i prenosi mudrost vekova.
12. 09. 2025. u 19:09
Komentari (0)