RUČAK OD PONEDELJKA DO PETKA: Pet starih jela na kašiku koja treba da jedete barem jednom nedeljno
09. 10. 2023. u 12:15
STARA, tradicionalna jela su omiljena većini nas, a osim toga izuzetno su zdrava i prave se lako.
Povezane vesti

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

PROSTO KAO (ZAPEČENI) PASULJ: Sličan prebrancu, a ukusno jelo kome nećete odoleti
Nalik na prebranac, ali ipak malo modifikovan, ovaj recept garantuje slasno jelo posle kog sasvim sigurno nećete ostati gladni.
10. 04. 2025. u 13:00

GURMANSKE PUNJENE PAPRIKE: Ručak za kompletan užitak
Sigurno vam je od pripreme zimnice ostalo nešto paprika koje ste zamrznuli, a možete ih i kupiti takve ukoliko nemate, da olakšate sebi proces pravljenja gurmanskih punjenih paprika. Ovo je sjajan i brz recept, neće vam oduzeti mnogo vremena.
15. 03. 2025. u 11:00

ČILI OD ĆURETINE I CRNOG PASULJA: Vrlo pikantan, sočan i aromatičan obrok
Jelo koje će vam se dopasti pri prvom zalogaju.
13. 03. 2025. u 16:00

LAZANJE SA PASULJEM: Jednostavan recept koji ne treba preskočiti
Lazanje sa pasuljem se vrlo jednostavno prave i vrlo su bogate filom.
09. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

VIRALNI TRIK ZALUDEO SVE: Ispržite jaja bez kapi ulja, potreban vam je samo krastavac (VIDEO)
ISPROBAJTE i vi ovaj trik koji je zaludeo sve na društvenim mrežama!
16. 06. 2025. u 13:00

UKUSNIJI SU I OD PRINCES KROFNI: Prolećni ekleri sa malinama, neodoljivo sočni
IDEALNI su za svečane prilike, rođendane, ili kao sofisticirani desert uz popodnevnu kafu.
16. 06. 2025. u 11:00

MIRIS KOJI SE ŠIRI IZ KUHINJE ODMAH MAMI OSMEH: Mladi krompirići sa povrćem (VIDEO)
POSNO i lagano jelo koje najviše prija tokom velikih vrućina.
16. 06. 2025. u 09:00

LAGAN, HRANLJIV I SPREMAN BEZ MUKE: Bezglutenski hleb od brokolija (VIDEO)
SAVRŠEN spoj zdravlja i ukusa.
16. 06. 2025. u 07:00

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)