SPECIJALITET DANA: Testenina sa mlevenim mesom i ručak je spreman za 10 minuta (FOTO)
PORODIČNI vikend ručak spreman za 10 minuta u kom će svi uživati
                                                                                    Foto: Instagram/didy_kitchen
Isprobajte brz i jednostavan recept čiji će vas ukus oduševiti.
Testenina sa mesom - sastojci:
taljetele ili neke makarone 
mleveno meso
crni luk
ulje
komadić putera
so
biber
prstohvat aleve paprike
tucana paprika
Testenina sa mesom - priprema:
Pola glavice crnog luka isecite na sitne kockice, malo posolite i propržite na ulju. Zatim dodajte 200 gr mlevenog mesa, pobiberite, stavite prstohvat aleve paprike i lepo propržite.
Dok pržite meso, makarone/taljatele skuvajte u slanoj vodi. Skuvane makarone prebacite u tiganj u kom ste propržili meso, dodajte par kašika vode u kom su se kuvale makarone/taljatele, komadić putera, još malo pobiberite i ako je potrebno posolite po ukusu.
Taljatele sam napravila od jednog jajeta, mislim da je bilo oko 180 g.
Iako je ručak od samo nekoliko sastojaka, zaista je baš ukusan, a gotov je očas posla. Sigurna sam da ćete probati, a verujem i da će vam se dopasti.
Preporučujemo
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                    
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)