ISPOHUJTE MESO BEZ PRŽENJA U ULJU: Jednako je ukusno i sočno, super ide uz pomfrit - deca će ga obožavati
Ovako pripremljeno meso je sočnije i ukusnije od bilo kog, a najbolje se slaže uz pomfrit.
Foto: Shutterstock
Ali, ako ne želite da se odreknete pohovanog mesa, onda vam predlažemo drugačiji način pripreme.
Na ovaj način ne morate da pohujete samo meso, već i povrće. Meso ili povrće pripremite kao i obično. Prvo uvaljajte u brašno, zatim u umućena jaja, a onda i u prezle. Poređajte na pleh obložen pek papirom, pa premažite uljem. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°S oko pola sata. Posle 15 minuta okrenite na drugu stranu i nastavite da pečete.
(Stvarukusa/mondo)
Preporučujemo
MEDITERANSKI PIRINAČ: Posno jelo sa tajnim sastojkom koji mu daje poseban šmek
09. 04. 2024. u 17:52
PREDLOG ZA POSNI DORUČAK: Pašteta od oslića i oraha, lako se i brzo sprema
09. 04. 2024. u 10:06
UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
ODBRUSILA CARINIKU: Gocu na granici nazvali Rašinom mamom
PEVAČICA bez dlake na jeziku govori o odnosu sa suprugom Rašom Novakovićem, uvek se sa šalom osvrćući na razliku u godinama koja je mnogima bila glavna tema na početku njihovog zabavljanja.
31. 10. 2025. u 18:35
Komentari (0)