Ne morate da budete umetnica kako biste ovako lepo ukrasili uskršnja jaja, dovoljno je da ih ofarbate bojom, onda zalepite papir koji ste isekli u obliku kruga. Šarenim uskršnjim jajima će se posebno obradovati deca.
Povezane vesti
OVU TEHNIKU MORATE PROBATI: Dekupaž - Jedan od najlepših i najpopularnijih načina za ukrašavanje uskršnjih jaja (VIDEO)
SVAKE godine želimo da uskršnja jaja ukrasimo zanimljivije nego prethodne. Probajte dekupaž tehniku.
30. 04. 2024. u 18:13
NAJLEPŠA TEHNIKA ŠARANJA JAJA: Vulkan jaja izgledaju kao umetnička dela, a priprema nikad lakša, sve što vam treba već imate
Vulkan jaja nisu toliko poznata, ali uvereni smo da će vam se dopasti - ne samo što je rezultat predivan, već je i ovo idealna metoda za zabavu dece.
01. 05. 2024. u 13:00
KAKO DA OFARBATE I IŠARATE JAJA ZA USKRS U ISTO VREME? Priprema nikad lakša, a šare će vas posebno oduševiti (VIDEO)
S OBZIROM na to da se približavaju vaskršnji praznici, sigurni smo da već sada razmišljate kako da dobijete najlepše ofarbana jaja.
20. 04. 2024. u 15:59
Najnovije iz rubrike
NEODOLJIVA SALATA OD ŠAMPINJONA: Možete je koristiti kao samostalan obrok ili servirati uz pečeno meso ili krompir
Izuzetno je ukusna, toliko da će vam svi tražiti recept.
17. 05. 2024. u 08:00
FRANCUSKI SPECIJALITET: Čorba od crnog luka s hlebom i parmezanom, zapečena u rerni!
Ukusno kuvano jelo na francuski način.
17. 05. 2024. u 07:00
NAJJEDNOSTAVNIJI RECEPT ZA TORTILJE: Domaće tortilje su mnogo ukusnije nego kupovne
Verovatno ste mislili kako je domaće tortilje teško napraviti, ali nije nimalo komplikovano. Sjedine se sastojci za testo, koje je kao za palačinke i onda se prže.
16. 05. 2024. u 20:00
LESKOVAČKA MUĆKALICA: Južnjački specijalitet koji ćete u slast pojesti
Tradicionalno jelo od mesa i povrća, savršen izbor za ručak.
16. 05. 2024. u 19:00
NAPRAVITE JEDNOSTAVNU, ALI IZDAŠNU ŽIŠKA SALATU: Ako želite brz ali zdrav i hranjiv obrok, ovo je recept za vas
Ovaj recept za pripremu laganog ručka toliko je jednostavan i ukusan, ali ono što je u današnje vreme možda i najvažnije pravi se zaista brzo.
16. 05. 2024. u 18:00
Komentari (0)