STALNO ĆETE DA IH PRAVITE: Rolnice sa spanaćem bogatog nadeva i hrskavih kora
MEKANE iznutra, sa bogatim filom od spanaća i sira, a spolja hrskave.
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Napravite ove preukusne rolnice sa spanaćem. Možete da ih jedete samostalno ili uz neki prilog, šolju jogurta, po izboru.
Potrebno:
* 500 g kora za pitu
* 400 g slanog punomasnog sira
* 400 g spanaća
* 4 jajeta
Priprema:
Spanać operite, izblanširajte i sitno iseckajte. Sir usitnite, jaja umutite i pomešajte sa spanaćem. Stavljajte tri kore jednu na drugu i svaku poprskajte uljem, a treću koru nafilujte, pa urolajte. Ređajte rolnice u podmazan pleh. Premažite ih odozgo uljem i pecite na 200 stepeni oko pola sata, odnosno dok ne porumene.
(Trpeza)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)