DOMAĆA ŠTRUDLA SA MAKOM I VIŠNJAMA: Spoj ukusa koji se pamti
02. 03. 2025. u 12:00
Mekano testo, bogat nadev od maka i osvežavajuće višnje čine savršen spoj ukusa. Iako deluje kao da zahteva mnogo truda, uz ovaj recept napravićete savršenu štrudlu bez previše komplikacija. Pripremite omiljeni čaj ili kafu i uživajte u zalogaju prave domaće magije.
Povezane vesti

NAJLEPŠA POSLASTICA NAŠIH BAKA: Posna štrudla sa orasima
Mirisna poslastica osvojiće vas od prvog zalogaja.
13. 04. 2025. u 13:00

ŠVARCVALD TORTA: Savršena kombinacija čokolade, višanja i šlaga
Švarcvald torta je jedna od omiljenih poslastica u Srbiji bez koje ne mogu da prođu svećani događaji, kao ni veselja. Njen poseban ukus obara sa nogu i najveće sladokusce, gotovo da ne postoji osoba koja je ne voli, a višnje joj daju neverovatan ukus.
06. 04. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)