OBJAVLJEN POSLEDNJI SNIMAK ALME I NJENIH TROJE MALIŠANA: Potresno - Kamere zabeležile zadnje trenutke pre tragičnog događaja (VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2024. u 19:20

DANAS su objavljeni tragični snimci poslednjih trenutaka Alme Arazi i njenje troje dece pre nego što su se utopili u reci Bojani u Skadru, javlja VoksNjuz.

ОБЈАВЉЕН ПОСЛЕДЊИ СНИМАК АЛМЕ И ЊЕНИХ ТРОЈЕ МАЛИШАНА: Потресно - Камере забележиле задње тренутке пре трагичног догађаја (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

I dalje jasno kako je uspela da baci troje dece u reku, a zatim se i sama utopi, rekao je bivši visoki policijski zvaničnik Šemsi Prenči u emisiji "Brejking".

On nije isključio mogućnost da je 39-godišnja žena dala deci lekove za smirenje.

- Jedna sumnja je da je majka možda dala lekove deci da umanje njihovu reakciju. Rečeno mi je da su van mesta nađeni prehrambeni proizvodi. Kifle, čokolade za koje se smatra da su ih deca pojela. Telo jednog od dece pronađeno je 80 metara niže - rekao je Prenči za Top Njuz.

Novinarka Dorjana Bezat otkrila je da je Alma zapravo nekoliko puta napuštala svoju porodicu, ali je njen suprug Ergis Arazi bi svaki otišao za njom i silom je vraćao.

Rekla je da se očekuje da će obdukcija rasvetliti da li su majka ili deca konzumirali psihoaktivne supstance ili lekove.

- Pokušavala je nekoliko puta da se razvede de facto, odlazila je sa decom kod svoje rođake, ali je njen suprug nekoliko puta išao i uzimao decu, može se reći čak i silom. Pravio je pritisak na nju, govoreći da čak ni na sudu ne bi mogla da uzme decu jer nema ekonomska sredstva - rekla je novinarka Bezat.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: OSTALA SAMO SLIKA: Jeziv prizor iz kuće nakon pogibije majke i ćerke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)