SNAŽNE EKSPLOZIJE NA RUSKOM AERODROMU NA KRIMU: Pojavili se snimci, saobraćaj zatvoren (VIDEO)

Novosti online

17. 04. 2024. u 08:01

U GRADU Džankoj, na Krimu, začule su se eksplozije u okolini vojnog aerodroma blizu ovog grada, rekli su žitelji, a prenosi Ukrinform.

СНАЖНЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ НА РУСКОМ АЕРОДРОМУ НА КРИМУ: Појавили се снимци, саобраћај затворен (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Ministarstvo saobraćaja Krima, pod ruskom upravom, saopštilo je da je deonica auto-puta Džankoj-Feodosija kod Džankoja privremeno zatvorena za saobraćaj, a da je organizovan obilazni put, prenosi RIA Novosti.

U saopštenju ministarstva nije saopšten razlog zatvaranja auto-puta, a nije navedeno da je došlo do eksplozije kod Džankoja.

Eksplozije su prijavljene u gradu Džankoj na Krimu u blizini vojnog aerodroma u ranim satima 17. aprila, prenose ruski Telegram kanali. Nakon eksplozija, navodno je izbio požar velikih razmera na aerodromu, prenosi Kijev independent.

Prema onlajn bazi podataka o avijaciji, vazduhoplovna baza ruske mornarice Džankoj nalazi se odmah izvan grada, a tamo je stacioniran 39. helikopterski puk 27. mešovite vazduhoplovne divizije. Puk navodno raspolaže sa nekoliko različitih jurišnih helikoptera, uključujući ruski jurišni helikopter Ka-52 aligator, Mi-8, Mi-28N i Mi-35M.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci navodnog napada na ruski aerodrom, a na njima se vide eksplozije.

RAT U UKRAJINI PRATITE UŽIVO KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave