HTELI DA GA SPASU, PA IM POSTAO KAO ČLAN PORODICE: Oskar je krajnje neobičan kućni ljubimac, ovo se ne viđa često (FOTO)

Novosti online

19. 02. 2024. u 16:37

NE postoji lepša stvar nego kad odlučite da udomite životinju i pružite joj ljubav i negu. Međutim jedan belgijski par se odličio za zaista neobičnog ljubimca, spasili su mladunče divlje svinje i usvojili ga.

ХТЕЛИ ДА ГА СПАСУ, ПА ИМ ПОСТАО КАО ЧЛАН ПОРОДИЦЕ: Оскар је крајње необичан кућни љубимац, ово се не виђа често (ФОТО)

Foto: J. J. Baljak

Od tada životinja uživa u njihovom domu, a u međuvremnu je poprilično narasla.

Gregori Gio je pronašao vepra kao malo prasence tokom lova sa svojim psima i odlučio da se privremeno stara o njemu.

Životinju je nazvao Oskar, a više od godinu dana kasnije, vepar koji sada ima 80 kilograma je i dalje tu, na svojoj sofi, ušuškan jastucima i ćebetom, prenosi Rojters.

- Nismo planirali da ga zadržimo ovde, već da ga spasemo i potom pustimo, ali smo se vezali za njega - rekla je Giova supruga Tifani Pjer.

Oskar je odveden na farmu za obuku, ali je odbio da jede i u roku od nedelju dana vlasnici su pozvani da ga pokupe.

Oskar sada ima ogroman apetit, čak je u stanju da proždere štap za pecanje, ali je ima higijenske navike i uvek upozorava svoje vlasnike kada treba da se olakša kako bi ga pustili napolje, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: U CARSTVU BAMBUSA I ŠARGAREPE: Beba panda iz moskovskog ZOO vrta dobila novi smeštaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)