TINEJDŽER OSUĐEN NA DOŽIVOTNU KAZNU ZATVORA: Itan Krambli imao 15 godina kada je ubio četiri učenika

D.B.M.

09. 12. 2023. u 15:43

AMERIČKI tinejdžer Itan Krambli, koji je pre dve godine ubio četvoro učenika, a ranio još četvoro dece i nastavnika u školi blizu Detroita u Mičigenu, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora bez prava na pomilovanja.

ТИНЕЈЏЕР ОСУЂЕН НА ДОЖИВОТНУ КАЗНУ ЗАТВОРА: Итан Крамбли имао 15 година када је убио четири ученика

Foto: Tanjug/AP

Imao je 15 godina kada je 30. novembra 2021. godine otvorio vatru iz poluatomatskog pištolja koji mu je otac kupio za Božić.

- Moja dela su ono što sam izabrao da uradim. Nisam mogao da se zaustavim. Ja sam veoma loša osoba, radio sam užasne stvari - rekao je Krambli pred izricanje presude i zatražio da bude kažnjen kako su porodice žrtava tražile.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove