NEOČEKIVAN POTEZ PRIGOŽINOVE UDOVICE: Ovo je napravila nakon pogibije supruga (FOTO)

Novosti onlajn

18. 09. 2023. u 21:55

SUPRUGA Jevgenija Prigožina, pokojnog vođe Vagnera, zvanično je promenila prezime i to nepunih mesec dana nakon njegove pogibije.

НЕОЧЕКИВАН ПОТЕЗ ПРИГОЖИНОВЕ УДОВИЦЕ: Ово је направила након погибије супруга (ФОТО)

Foto: Printskrin/Twitter/@runningwaters06

Ruski portal Fontanka navodi da se udovica sada zove Ljubov Valentinovna Krjaževa i da je pod tim imenom upisana u zvanične knjige 15. septembra. Nema podataka kad je podnela zahtev da promeni prezime.

Fontanka dodaje da je udovica vođe Vagnera vratila svoje devojačko prezime.

Jevgenije i Ljubov dobili su sina i dve ćerke.

Vođa plaćenika Jevgenij Prigožin, podsetimo, nastradao je 23. avgusta kada se njegov poslovni mlaznjak srušio u Tverskoj oblasti. Poslovni avion sa 10 putnika i članova posade srušio se u blizini sela Kuženkino na putu od Moskve do Sankt Peterburga.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

RUSIJA: Grob Jevgenija Prigožina na Porohovskom groblju u Sankt Peterburgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!