MEDVEDEV UPOZORIO EVROPLJANE: "Ne igrajte se avionima"

Tanjug

22. 08. 2023. u 07:18

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev pozvao je Evropljane da se "ne igraju avionima", komentarišući izjavu nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok, koja je odluku Holandije i Danske da prebace borbene avione F-16 u Ukrajinu nazvala "dobrim danom za Ukrajinu i Evropu".

МЕДВЕДЕВ УПОЗОРИО ЕВРОПЉАНЕ: Не играјте се авионима

FOTO: AP/Tanjug

Medvedev je poručio da bi jedan od takvih "dobrih dana" mogao da bude poslednji za Evropu, prenosi portal Vedomosti.

- Ovo je dobar dan za Ukrajinu i, naravno, dobar dan za Evropu - rekla je ministarka inostranih poslova sa nezavršenom srednjom školom Analena Berbok o odluci da se banderovskoj braći nemačkih nacista isporuče avioni F-16. Oh, ne igrajte se avionima u svom pesku, dečice. Jedan od sledećih sličnih 'dobrih dana' mogao bi za Evropu da bude poslednji - napisao je Medvedev na Telegramu. 

BONUS VIDEO:

RUSIJA: Visokoprecizna snajperska puška Astarta predstavljena na forumu Armija-2023

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!