UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski izjavio je u petak da je otpustio sve regionalne šefove regrutnih odseka nakon što je dobio izveštaje o korupciji, piše Politiko.

Rade R

13.08.2023. 05:49

Prvo: Nije ta marioneta, glumac u ukrajinskoj tragikomediji nikakav "Vladimir" nego "Volodimir"! Drugo: Nije, taj isti Volodimir, nikakva bitna ličnost pa da on nešto, pokreće, ispituje, naređuje, ili bilo šta slično radi iz svoje glave i svoje pameti! On samo glumi ono što mu zapadni scenaristi i režiseri narede! A treće: Pa zar ima u Ukrajini neko više korumpiran nego što je taj Volodimir! On je prvi koji treba da zaglavi zatvor, dok je živ, zbog korupcije! I na kraju: Nemojte, slučajno ili namerno, da i vi mediji, lažno predstavljate tog volodimira kao "predsednika Ukrajine", jer je on samo debelo plaćeni glumac, stendap komičar, koji glumi predsednika najkorumpiranije države na svetu i pri tom, on je najkorumpiranije ličnost, ako se on, takva vrsta glumca, uopšte može nazvati "ličnost"!

Vladimir

13.08.2023. 07:35

Pa onog zeljenskog treba odmach strpati u zatvor dok ne zbrise najveca lopurda u ukrajini te vile i silne dolarcice sigurno u pozoristu.

Zoki

13.08.2023. 11:19

I vrapci znaju da je najveća korupcija u Ukrajini.Od kvazi predsednika do malih cinovnika.Vazno im da trpaju pare u dzep a za narod sto gine zabole ih.