VOLODIN PREDLAŽE BAJDENU LEČENJE U RUSIJI: "To je veoma bolestan i nesrećan čovek"

Novosti online

13. 07. 2023. u 14:10

PREDSEDNIK SAD Džo Bajden je „bolesna i nesrećna osoba“, a pošto u SAD nema lekara koji bi mu mogli pomoći, bilo bi ispravno da mu se ponudi medicinska pomoć u Rusiji, izjavio je predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin.

ВОЛОДИН ПРЕДЛАЖЕ БАЈДЕНУ ЛЕЧЕЊЕ У РУСИЈИ: То је веома болестан и несрећан човек

Foto: Profimedia

„To je veoma bolestan i nesrećan čovek. Pritom, treba uzeti u obzir da u SAD nema dobrih lekara koji bi mogli da mu pomognu sa bolestima od kojih boluje. U našem Institutu 'Serbski' ima takvih stručnjaka. Zato bi bilo ispravno da mu se preko međunarodne linije ponudi medicinska pomoć“, rekao je Volodin, obraćajući se Leonidu Sluckom, šefu komiteta Državne dume za međunarodna pitanja.

On je istakao da SAD sve više stvaraju napetost u svetu i da bi stoga svi stručnjaci iz raznih zemalja trebalo da pomognu Bajdenu.

„Tada će zavladati spokoj u svim državama, nastupiće mir. Zato se treba time pozabaviti. Pati i on i veliki broj ljudi. Bolje mu pomozite. Treba se pobrinuti za njegovo zdravlje, jer je tu reč o zdravlju i američkog naroda i mnogih drugih zemalja. Pogledajte, Evropa je obolela od istih bolesti, isti su simptomi“, dodao je Volodin.

Nacionalni medicinski istraživački centar za psihijatriju i narkologiju „Serbski“ Ministarstva zdravlja Rusije nalazi se u Moskvi i nosi ime po istaknutom ruskom psihijatru i jednim od osnivača forenzičke psihijatrije u Rusiji Vladimiru Petroviču Serbskom.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!