TRAMP PONOVO NA SI-EN-ENU: Posle bojkota od sedam godina

Tanjug

11. 05. 2023. u 00:03

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp pojaviće se na Si-En-Enu prvi put od 2016. godine.

ТРАМП ПОНОВО НА СИ-ЕН-ЕНУ: После бојкота од седам година

Foto Tanjug/AP

On će od 20 časova po lokalnom vremenu odgovarati na pitanja novinarke Kejtlin Kolins i pojedinih birača u gradskoj većnici u Nju Hempširu, piše Blumberg.

U publici će biti republikanci i birači koji još nisu odlučili za koga će glasati na stranačkim izborima, uoči predsedničkih izbora 2024. godine.

Ovo biti prvo Trampovo pojavljivanje u medijima nakon što ga je savezni sud u Njujorku proglasio krivim za seksualni napad na književnicu Elizabet Džin Kerol.

Prema pisanju Blumberga, razgovor sa Trampom biće emitovan u trenutku kada Kris Liht, novi šef Si-En-Ena, pokušava da poboljša rejting i prihode televizije kreiranjem manje pristrasnog programa.

Liht veruje da Si-En-En može da postane alternativa Foks njuzu za neke republikanske gledaoce, a deo njegove strategije je da prestane sa plaćanjem republikanskih stručnjaka i da u program uključi zakonodavce iz Republikanske partije.

Pored toga, emisija sa Trampom mogla bi da pomogne televizijskoj mreži da pridobije druge republikance koji su u strahu da bi njihovo pristajanje na gostovanje moglo da ih udalji od biračkog tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!