NEMAČKO javno mnjenje prema ratu u Ukrajini i njegovim posledicama, zbog moguće eskalacije u pravcu globalno nuklearnog sukoba, drastično se menja. Impresivno okupljanje u Berlinu februara prošle godine, u znak solidarnosti sa Ukrajinom, ostalo je u istoriji, a uprkos kasnijim mirovnim povorkama i uličnim molitvama, sve je očiglednije razilaženje u taboru nenasilnih demonstranata koji se zalažu za mir.

Daddy

08.04.2023. 13:07

To su pojedinci..svi znamo da je njemacka kolijevka nacizma i da je normalno da podrzavaju bracu po ideologiji u ukrajini i kao najveca clanica eu podpomugnuta ameriko uvlaci ucjenama sve u to.. I jos normalnije bi bilo da rusija ide do kraja tj.do podpunog unistenja nacizma a to ce tesko bit moguce bez toralnogunistenja njemacke. Mozda rusi i ne bi da se nije nacizam u njemackoj povampirio na celu sa solcom .

walter pravicek

09.04.2023. 06:54

Nemce HISTORIJA nije naučila ništa.Propad trečeg rajha,uništenje Dresdena totalno jeste kao u Mariupolju.Nekada od bombi Engleza i Amera.A sada se opet "u bratski zagrljaj tadašnjih neprijatelja,a silom razmera sada sluge"njima u naručje,i pluvaju po državim koja je njima i ostalima u EU davala energente po pristušačnim i ugovorenim cijenama.A bumerang radi punom parom na našu štetu u EU.Odposlani Leopardi tenkovi 1 ili 2,neče menjati ništa.Ponovit če se KURSK,kada su vojnici tenkisti , Nemce, tadašnje Crvene Armade dotukla do koljena.I opet če njih sada.Zelenski glumac,o ratovanju nema pojma,isto ne Šolc,bivši gradonačelnik na severu Nemačke.I takvi nama kroje našu slobodu?U ime koga?Sa privolom koga?

NEJASNO JE

09.04.2023. 09:39

DA CEO SVET 'SAMO' OD RUSA OČEKUJE DA SE BORI S'NACIZMOM A DA SVI OSTALI OKO TE POŠASTI PRAVE SE I ''MANJI'' NO ŠTO TO INAČE I JESU ....