GOVOR KOJI JE ODJEKNUO U EVROPSKOM PARLAMENTU: NATO je jedna od najkrvavijih terorističkih grupa koja je proklela ovu planetu Zemlju

Novosti online

25. 11. 2022. u 19:22 >> 19:54

EVROPSKI parlament velikom većinom glasova usvojio je rezoluciju u kojoj je Rusija proglašena državom-sponzorom terorizma, ali nisu svi evroparlamentarci bili za tu odluku.

ГОВОР КОЈИ ЈЕ ОДЈЕКНУО У ЕВРОПСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: НАТО је једна од најкрвавијих терористичких група која је проклела ову планету Земљу

Foto: Printsrkin

Za je glasalo 494 poslanika, protiv 58, a uzdržano je bilo njih 48.

- NATO je jedna od najkrvavijih terorističkih grupa koja je proklela ovu planetu Zemlju. NATO je ubio milione ljudi. Ideja da bilo koji predstavnik NATO države da označi bilo koga drugog kao sponzora-terorizma, pre nego što to kaže za svoju državu, je apsurdna - rekao je evroparlamentarac Mik Valas iz Irske.

Podsećamo, odluka Evropskog parlamenta o Rusiji ne proizvodi direktne pravne posledice.

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova, komentarišući rezoluciju Evropskog parlamenta o proglašavanju Rusije državom-sponzorom terorizma, predložila je da se EP proglasi sponzorom idiotizma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (21)

PREKRETNICA - OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Jelena o najtežim trenucima u vezi sa Novakom