NESLAVNI REKORDER DOBIO PAPRENU KAZNU: Pijan u po bela dana vozio neregistrovan auto bez vozačke, ali tu priči nije kraj

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

11. 03. 2024. u 10:09

KAZNU od čak 3.620 evra uručili su požeško-slavonski policajci jednom vozaču tokom vikenda, a nakon što je slavonski rekorder počinio niz prekršaja.

НЕСЛАВНИ РЕКОРДЕР ДОБИО ПАПРЕНУ КАЗНУ: Пијан у по бела дана возио нерегистрован ауто без возачке, али ту причи није крај

Foto AP

Sve je počelo kada ga je policija zatekla pijanog ove subote usred bela dana. Naime, policija je 23-godišnjeg vozača zatekla na području između Gradskih Vrhovaca i Požege oko 15.45 sati. Osim što nije imao vozačku dozvolu, vozio je i neregistrovano i neosigurano vozilo, pod uticajem 1,91 promila alkohola u krvi.

I kad je pokazao ličnu kartu, policajci su otkrili da živi na adresi za koju nije prijavio prebivalište. Ali, ni tu nije bio kraj.

- Putnik iz vozila starosti 39 godina bio je pod uticajem alkohola od 1,72 promila i prilikom postupanja je omalovažavao i vređao policijske službenike. Utvrđeno je da 39-godišnjak kod sebe nije imao ličnu kartu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se proverio njegov identitet, te da mu je lična karta poništena, a nije podneo zahtev za izdavanje nove - objavila je policija, prenosi Dnevnik.

Pijani dvojac je uhapšen i smešten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, dok je 23-godišnjaku osim paprene kazne izdata i mera zabrane upravljanja vozilom B kategorije idućih godinu dana.

BONUS VIDEO: Pećina u Mošorinu, u kojoj već deceniju živi porodica Čuturilov

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)