ČAK ČETIRI PARA BLIZANACA IDE U ISTI RAZRED: Mnogi misle da vide duplo, a ovako ih učiteljica razlikuje (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

19. 11. 2023. u 07:52

U KRIŽEVCIMA u Hrvatskoj u jednoj osnovnoj školi postoji razred sa čak četiri para blizanaca. Iako zvuči neverovatno, učiteljica uspeva da ih raspozna prema najsitnijim detaljima, prenose hrvatski mediji.

ЧАК ЧЕТИРИ ПАРА БЛИЗАНАЦА ИДЕ У ИСТИ РАЗРЕД: Многи мисле да виде дупло, а овако их учитељица разликује (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Facebook/Dobro jutro, Hrvatska

Kako i sama kaže jedan par blizanaca nije teško prepoznati jer su u pitanju dečak i devojčica, dok su ostale samo devojčice.

- Imamo Janu i Klaru, Dunju i Vita, Juliju i Sofiju i Anu i Barbaru. Kako ih prepoznajem? Dunju i Vita nije problem da razlikujem jer su u pitanju dečak i devojčica - priča učiteljica kroz smeh.

Ipak, za ostale bliznakinje ima svoje male trikove.

- Janu i Klaru je lako prepoznati jer nisu u potpunosti iste. Julija i Sofija su mi četvrti par blizanaca. Mama je htela da idu baš kod nas u razred. Julija ima malo krupniju glavicu, a Sofija ima izduženu. Jesam dobro rekla? - pita učiteljica ipak nesigurno.

Devojčice potvrđuju njene reči, a učiteljica nastavlja pojašnjavanje svojih trikova prepoznavanja bliznakinja.

- Anina i Barbarina sestra je sada sedmi razred i takođe je bila moj đak. Ana ima mali beleg na čelu - pokazuje učiteljica na jedva vidljiv trag na Aninom licu.

Učiteljica priča da se dešavalo i da ljudi kažu da im se čini da vide duplo.

- Kad smo bili na rekreativnoj nastavi u muzeju jedna gospođa je bila iznenađena, pa smo joj pojasnili da imamo četiri para blizanaca. U gradu smo atrakcija - priča ona skroz smeh.

Pored toga što su vrlo mirni, poslušni i preslatki svi blizanci su i vrlo talentovani, te su tako pokazali i svoje pevačke sposobnosti.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: KOMUNIKOLOG MIKETIĆ U EPIZODI: Kako u minut i po reći mnogo toga, a u stvari ne reći ništa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)