FATALNA MIKI ZADALA DOMAĆI NEMCIMA: Novac kao da je ispario

Novosti onlajn

26. 01. 2023. u 12:10

NEMAČKA policija nedavno je objavila informacije o Mirnesi S., koja je rodom iz Bosne i Hercegovine i pre nekoliko dana se predala policiji nakon što je ukrala milion evra iz nemačke firme u kojoj je radila.

ФАТАЛНА МИКИ ЗАДАЛА ДОМАЋИ НЕМЦИМА: Новац као да је испарио

Foto: Instagram

Naime, nemačka policija smatra da je ukradeni novac nestao - potrošila ga je ili podelila sa saučesnicima. Tako je istraga sada usmerena upravo na njih - ljude koji su joj pomogli i možda znaju detalje o pljački koja je šokirala Nemačku i Balkan.

Mirnesa je, podsetimo, u oktobru prošle godine ukrala milion evra u kešu iz firme u kojoj je radila, a potom nestala bez traga. Miki, kako je drugačije i zovu, odlučila je da se preda policiji kada je shvatila da se obruč oko nje steže. Ona je u ponedeljak preko advokata obavestila Nemce da želi da se preda, pa je uhapšena odmah po sletanju na aerodrom u Štutgartu. Iako su postojale informacije da se krila u Bosni i Hercegovini, mnoge je iznenadila činjenica da se Mirnesa ipak nalazila u Crnoj Gori, a da je za njeno pronalaženje nuđena nagrada od čak 37.000 evra.

Prema sumnjama policije, pljačku je planirala u stanu koji se nalazi na samo 200 metara od policijske stanice.

Međutim, iako je uhapšena, policiji i dalje ostaje jedna sumnja, a to je da li je Mirnesa imala saučesnika i gde se nalazi novac. 

BONUS VIDEO: MALVERZACIJE U MILIONIMA EVRA - Juče uhapšena bivša radnica CKB danas kod tužioca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave